Om gruppa

Telemark-Alpint er en av de største gruppene i NTNUI, og har over 400 medlemmer. I det følgende får du en kort innføring i hvem vi er og hva vi gjør.

Litt historie

Den opprinnelige telemarkgruppa ble startet høsten 1986. Første informasjonsmøte ble avholdt på Studenterhytta samme høst hvor hele 75 entusiaster møtte opp. Det ble informert om gruppas intensjoner, hva som skulle skje utover og det ble til slutt valgt et styre. Fra og med høsten 2002 ble gruppa utvidet fra å være en trn telemarkgruppe, til å bli en telemark-alpint-gruppe. Bakgrunnen for dette var at flere og flere av gruppas medlemmer kjørte både telemark og alpint, og gruppa derfor ikke vil "ekskludere" noen på grunn av dette.

Hvert år siden oppstarten har vi arrangert en skifestival for alle studentene i Trondheim, i 2011 ble den altså arrangert for 25. gang!

Vår formålsparagraf

Det står i våre statutter at NTNUI telemark-alpint sitt mål er å spre allmenn skiglede i studentmiljøet. Det prøver vi å få til gjennom en riktig miks av sportslige og sosiale aktiviteter.

Hva driver vi med?

Vi har 1000 ting fore og her kommer noen smakebiter. Vi har treninger på idrettsbygget, og i Vassfjellet vinterstid. I løpet av året har vi flere fester som pleier å være av det beste slaget. Det blir turer, alpetur, skifestival, studentmesterskap og masse andre arrangementer. Disse tingene kan du lese mer om i programmet.

Komitearbeid i telemarkgruppa

Alle våre medlemmer har muligheten til å bidra til gruppa gjennom komitearbeid. I tillegg til å danne et bredt tilbud, bidrar dette til en sosial og aktiv telemarkgruppe! Komitéene våre er som følger:

  • Arrangementskomitéen
  • Trenergruppa
  • Fest og Blæst-komitéen
  • Sponsorkomitéen

I styret sitter leder, nestleder og kasserer, og alle komitélederne. Hvis du har lyst til å bidra med noe er det bare å melde sin interesse, kontaktinfo til alle i styret finner du på styresiden.

Utstyrsleie

Har du lyst å prøve telemark men har ikke lyst å kjøpe ski før du har prøvd det? Eller vil du være med på topptur og mangler det nødvendige sikkerhetsutstyret? Telemark/Alpint leier ut følgende utstyr:

-          4 stk. skredpakker som inkluderer søkestang, spade og søker

-          Telemarkski med sko i str. 40

-          Telemarkski med sko i str. 44

I kalenderen er det merket av det utstyret som er leid ut. Leie ved TA arrangementer har førsteprioritet.

Fordeler

Som medlem av Telemark-Alpint får du noen ekstra goder hos Boardshop:

  • 20% avslag på alt av skiutsyr og skibekledning
  • 10% avslag på øvrige varer (gjelder ikke GoPro)
  • Montering av ski for 150,- (gratis dersom skiene er kjøpt hos Boardshop)

I tillegg til dette vil det bli arrangert egne handlekvelder med spesielle tilbud for medlemmer.

Bli medlem

Hvis du har skjønt at Telemark/Alpint er stedet å være, så kan du melde deg inn i gruppa ved å klikke her.

Hvis du av uvisste grunner ønsker å forlate det gode selskap, så kan du gjøre det ved å klikke her.

comments powered by Disqus